keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Kortti kenkutusta!

Ärrin murrin!
Kenkuttaa koko save the date -kortit!
Pitäs jotenkin saaha meistä kiva kuva, että voidaan laittaa kortit tilaukseen ja postiinkin, että kerkeevät perille ennen joulua.
Ehkä tähänkin ois voinu herätä aiemmin. MURRR!
Ensin mietittiin, että kehitellään jotain kuvausta ite, mutta sitten mietittiin, että mennäänkin kuvaamoon ottamaan kuvat. No nyt ukko vetää pussin nyörejä tiukemmalle, että ei minnekään kuvaamoon, kun on niin kallista. Ei tässä saaha mitään kuvia kohta! Jotenkin kuitenkin haluaisin lähettää ne StD/Joulukortit, että immeiset sais tietää jo hyvissä ajoin asiasta. Kun eihän meijän hääpäivää tiiä vielä muut kun minun porukat (3 hlöä). Muilla ei oo aavistustakaan että häät on jo 6 kk päästä, siis lukuunottamatta teitä ihania ystäviäni jotka tätä luette. :) Mutta tosiaan siis suvuista ei tiedä kuin 3 hlöä asiasta.
Jarkko heitti yhen hyvän ehdotuksen kuvan tyyliksi ja tämä kuva siis toteutettaisiin ihan kotona. Vielä vain puuttuu se kuvaaja.
ÖÖÖÖÄÄÄÄÖÖÖÖ! MURRR!
Melkein tekis mieli heittää hanskat tiskiin koko asiasta. Siis p*skat koko korteista. Miks kenenkään pitäs mitään tietää mistään. Kutsut tulee sitten kun tulee ja sillä selvä. Kenenkään tartte tietää mitään ennen sitä.

Joo. Ei oo taas Wilhelminan paras päivä. 6 pvän työputki takana (ilta-aamu-ilta-aamu-ilta-aamu)! Paras työvuorojono ikinä! Ei väsytä, ei vituta, ei tunnu missään parin huonosti nukutun yön jälkeen ja ukkokin on kuin persiille ammuttu karhu (taitaa meitä olla kaksi)!
Jasså.... Taidan alkaa etsimään kuvaajaa Iisalmesta. Siis ihan häihin. Tosin iskältä kysymällä saattaisi sekin selvitä paremmin, mutta katsotaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti