lauantai 16. helmikuuta 2013

Odottelua ja paniikin poikasta

Onko tämä kummallinen tunne, mikä välillä valtaa mielen ja saa minut "hätääntymään" jokin pieni paniikin poikanen?
Huomasin tuossa justiinsa, että h-hetkeen on aikaa 3kk 20pvää! Mitä kaikkea sinä aikana pitäisi saadakaan tehdyksi! Oi apua!
Toisaalta tuntuu aivan mahdottomalta, että yhdenpäivän takia pitää nähdä näin paljon vaivaa ja siitä pitää stressata yms. Eihän se loppujen lopuksi ole kuin yksi päivä elämässä ja periaatteessa mikään muu kuin sukunimi eivät muutu. Mikään uusi ei kirjaimellisesti ala; ollaanhan tässä jo useampi vuosi yhdessä asuttu pienenä perheenä ja se sama jatkuu edelleen sen jälkeenkin, vain eri sukunimellä. Toki jos miettii lain puolelta, niin aika monikin aisia muuttuu, varsinkin kun miettii perheen laajentamista. Toisaalta onhan se yksi elämän virstapylväistä; sitoutua toiseen jota rakastaa.  Suuri päivä, mutta se ei muuta Jarkkoa eikä se muuta minua ihmisinä. Vain se sukunimi muuttuu. Ja sekös myös jänskättää. Kauanko kestää oppia sanomaan Py******, sen siaan että sanoisi Vir*****? Silloin kun melkein varattiin se matka, minun nimeksi kirjoitettiin Py****** se tuntui todella oudolta ja epätodelta, mutta samalla ihan kauhean jännittävältä. xD
Kylläpä aloin taas niin syvälliseksi... ;)

Ehkä tästä vielä jotain saadaan aikaiseksikin...
No tulipa ainakin pari asiaa varmistettua eilen puhelimitse.

Kirkko:
  • Riisiä ei todellakaan saa heitellä, sille on kielto, mutta sokerituotteita saa heitellä, mutta ei mielellään portaille. Jos sataa (mutta tietenkää silloin ei sada) sokeri lismaantuu kiviportaisiin ja se ei ole mukavaa, mutta siis sokeria saa heitellä, jos sen tekee hietikkoalueella. :D Katsotaan nyt mitä keksitään ;)
  • Vihkipappi tiedetään vasta maalis-huhtikuussa, kun saavat tietoonsa lomalistat, mutta toki yrittäävät (jos mahdollista) saada aina toivepapin vihkimään. Me siis toivoimme Bovellaania.
  • Ja jousikvartetille ei ole ainakaan kirkonpuolesta estettä. Että saavat vinguttaa niin paljon kun haluaavat. (Jos se opettaja vaan vastaisi minulle ja kertoisi mikä on tilanne!)
Pitopalvelu:
  • Sovittiin tapaaminen pe 12.4, mutta aikaa ei vielä lyötylukkoon. Sanoi, että soitelkaa pariaviikkoa ennen, kun tiedätte jo oman aikataulunne, niin sovitaan aika. Ja sanoi myös, että aiemmin ei oikeastaan ole mitään syytä palaveerata, on kaikki paremmin mielessä ja kuitenkin kaikelle on hyvin aikaa.
  • Meitä (siis naisia: minua, äitiä ja äitipuolta) on askarruttanut jo jonkin aikaa pieni mutta yksityiskohtainen seikka: millaiset lautasliinat kuuluvat pitopalvelun hintaan. No, nyt sekin on selvillä. Joko saadaan halutessamme valkoiset kankaiset lautasliinat tai sitten paksut kankaanomaiset lautasliinat joihin voidaan itse päättää väri, siis tietysti tarjolla olevista väreistä. Eli huh! Ei mitään ohuita rytkyjä, vaan kunnon lautasliinat, kun on ne liinarenkaatin tulossa. IHANAA! ^^
  • Kyselin myös kuoharilaseista. Honkamäessä kun on astiasto jo valmiina, mutta muistaakseni ei ole kuoharilaseja, niin sanoivat, että ovat useasti tuoneet koko astiaston ja sitä sitten käyttäneet. On kuulemma ollut sillätavalla yksinkertaisempaa ja onpahan ainakin kauniit, yksinekrtaiset ja varmasti VALKOISET astiat. ;)

Huh! Ainakin jotain jo selvitetty.
Tanssikeskus Sulavaankin olin yhteyksissä, mutta olivat perjantaina kiinni. Minulle soitettiin perään takaisin ja nainen siellä sanoi, että jos laitan hänelle s.postia, niin hän on minuun maanantaina yhteyksissä. Saatais se tanssituntivarattua! Voishan se olla ihan kiva, jos osaisi vaikka muutaman askeleen lattiallakin ottaa. Häämessuilta saatiin "kuponki" jolla saadaan -15% alennusta Sulavan häävalssitunnista. Ehkäpä se kannattaa käyttää. ;)
 http://weddingdancehelp.files.wordpress.com/2012/11/2011-wedding-dance-songs.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti