keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Askarteluja

Alkaa jo vähän kerrassaan näyttämään siltä, että jotain saadaan jopa valmiiksi ajoissa. ;)
Eilen pidettiin taas askarteluilta ja mukavaa oli. Saatiin ohjelmakolmiot valmiiksi. Pojat oli ne taitelleet jo pari viikkoa sitten, mutta nyt sitten liimailtiin niihin ohjelmat, menut ja pöytänumerot. Nyt ne on viimesilaustavaille valmiit: siis niistä ei tarvitse kuin ottaa teipinsuojusnauha pois ja liimata oikeaan muotoonsa. Ei vielä tehty niistä kolmioita, kun läjänä ne on helpompi saada perille ehjinä ;)
Myös erikoisruokavaliolaput ja muutama ylimääräinen tyhjälappunen tuli tehtyä valmiiksi.
Minulla oli illan projektina tehdä ja liimata 60 pientä norsunluunväristä rusetia. xD Niissä olikin hommaa. Naureskelinkin jo, että aamulla joku muu saa tulla sitomaan mun lenkkarit kiinni ;)
Nyt alkaa askartelut näyttämään niin hyvältä, että enää ei varmaan mitään apuja niitten tekemisissä tartteta vaan seuraavaksi onkin ihan perus palaveri mestareitten kanssa, siellä sitten puidaan kaikkea muuta juhliin liittyvää; juontoja, ohjelman kulkua, kuka vastaa mistäkin ja miten mikin tehdään. Juppidii! :D
Illalla mestareitten lähdettyä, minulla oli vielä vähän askartelumeininkin päällä ja päätin sitten tuunata meidän skumppalasit meidän näköisiksi. Ja niistä tuli hienot. Yksinkertaiset mutta elegantit! J:kin totesi niitä hänelle näytettyäni, että "kultani on mestariaskartelija!" ja suukko perään. Ihana kannustin <3
Tuossapa tuo yksinkertaisuudessaan. Nauha siis kiertää jalan spiraalina. Alas olen lisännyt vielä rusetin koristeeksi.
Aluksi oli tarkotus, että maalaan vielä pisteillä kivat yksityiskohdat lasin alareunaan, mutta ei, ei tuo enää sitä tarvitse ;)

Perjantaina ollaan sitten taas Iisalmeen lähdössä ja tarkotus olisi, että mahdollisimman paljon kaikkea kampetta saadaan sinne roudattua. Melkein kaikki koristeet, asusteet, juhlapuvut yms. Eli laatikoita tulee parikappaletta + isot pukupussit. Ja äitille lupasin palauttaa sen yleiskoneen, että se pääsee tekemään pikkuleipiä. Sitten pitäs varmaan ottaa ompelukone mukaan, että päästään ompelemaan verhojen tankokujia. Ja tottakai autoon pitää vielä mahtua kissat ja me kaksi. Hmmmm... Minusta tuntuu, että meille tulee tiivistunnelma ;)

tiistai 7. toukokuuta 2013

Ihana päivä!

Mitä tähän voi vielä sanoa...
No ainoa ei-niin-miellyttävä-asia piävässä oli, että ensimmäiset 8 tuntia klo 6 eteen päin piti viettää töissä, mutta siitä se sitten vain parani.
Ensin töistä päästyä suuntasin Kultaseppä Räsäselle ja sain sormukset! Siis J:llehän ei tule uutta sormusta, mutta minulle niitä tulee sitten siitäkin edestä: kaksi. Siis teetätettiin kihlani molemmillepuolille sormukset. Ei mitkään kauhean prameat, mutta sellaiset että ne näyttävät minulta ja täydentävät kihlaani. Sormuksesta (jos nyt saan yksikössä puhua) tuli aivan ihana!
Kotiin löhtiessä suuntasin seuraavaksi tieni Lidliin ja sieltä ostin J:lle ja mestareillemme illaksivähän croissanteja ja omena taskuja. :P
S suuntasi kaupunkiin siinä neljän tienoilla ja otti minut kotoa kyytiin ja sitten lähdettiinkin puvun viimeiseen sovitukseen ja samalla S sai oppitunnin, miten pukea minut sitten suurenapäivänä lumoavaan pukuuni.
Puku oli jotain aivan mahtavaa ja juuri kuin minulle tehty. Ei paremmasta väliä. Puvun kruunasi vielä muu asustukseni, johon kuuluu: pitsi bolero, turkoosit kengät ja namu turkoosilaukkuni, koruja tietenkään unohtamatta.
Tuosta bolerosta sen verran, että se on siis se ihanuus minkä tilasin Etsystä ja siitä tuli tullauskirje torstaina ja perjantaina sitten sain sen tullit maksettua. Tänään se odotteli postilaatikossa kun kotiin tulin.
Puvun sovituksessa ompelijakin ihmetteli, miten olen osannut netistä löytää niin samanlaista pitsiä ja vielä niin samanvärisen boleron kuin itse pukuni on. Pitsissä ei huomaa mitään eroa pukuun nähden. Luulisi helposti, että ne on tehty samasta kankaasta. Ja malli on vielä jotain todella mahtavaa. Ompelijakin naureskeli, että hän taitaa ottaa tuosta vähän ideaa itselleen. Siitäs vaan :D
Tultiin porukalla siihen tulokseen, että Seppälästä löytämäni 5 € turkoosit balleiriinakengät ovat paljon paremmat juhlakengät kuin "oikeat" hääkengät. Ihana yksityiskohta kun turkoositkärjet välillä pilkahtelevat helman alta! Ja väri rimmaa justiinsa laukun kanssa.
Eihän tässä malta odottaa, että pukua pääsee käyttämään! Toisaalta ei siihen ole kuin se kk aikaa! Apua! xD
Sovittelujen jälkeen, käytiin ostamassa S:lle uusi matkalaukku ja minäkin löysin pari sontsaa. Sitten suuntasimme meille kotiin ja pidimme pientä palaveria kahvimukien ja croisanttien äärellä kälättäen sitä sun tätä. Ensiviikolla sitten kunnon palaveri ja katsotaan mitä vielä pitää saada aikaan. :D

Ps. S otti minusta mahtavia kuvia sovituksessa, jospa niistä joku pieni maistiainen tännekin päätyy. ;P