keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Askarteluja

Alkaa jo vähän kerrassaan näyttämään siltä, että jotain saadaan jopa valmiiksi ajoissa. ;)
Eilen pidettiin taas askarteluilta ja mukavaa oli. Saatiin ohjelmakolmiot valmiiksi. Pojat oli ne taitelleet jo pari viikkoa sitten, mutta nyt sitten liimailtiin niihin ohjelmat, menut ja pöytänumerot. Nyt ne on viimesilaustavaille valmiit: siis niistä ei tarvitse kuin ottaa teipinsuojusnauha pois ja liimata oikeaan muotoonsa. Ei vielä tehty niistä kolmioita, kun läjänä ne on helpompi saada perille ehjinä ;)
Myös erikoisruokavaliolaput ja muutama ylimääräinen tyhjälappunen tuli tehtyä valmiiksi.
Minulla oli illan projektina tehdä ja liimata 60 pientä norsunluunväristä rusetia. xD Niissä olikin hommaa. Naureskelinkin jo, että aamulla joku muu saa tulla sitomaan mun lenkkarit kiinni ;)
Nyt alkaa askartelut näyttämään niin hyvältä, että enää ei varmaan mitään apuja niitten tekemisissä tartteta vaan seuraavaksi onkin ihan perus palaveri mestareitten kanssa, siellä sitten puidaan kaikkea muuta juhliin liittyvää; juontoja, ohjelman kulkua, kuka vastaa mistäkin ja miten mikin tehdään. Juppidii! :D
Illalla mestareitten lähdettyä, minulla oli vielä vähän askartelumeininkin päällä ja päätin sitten tuunata meidän skumppalasit meidän näköisiksi. Ja niistä tuli hienot. Yksinkertaiset mutta elegantit! J:kin totesi niitä hänelle näytettyäni, että "kultani on mestariaskartelija!" ja suukko perään. Ihana kannustin <3
Tuossapa tuo yksinkertaisuudessaan. Nauha siis kiertää jalan spiraalina. Alas olen lisännyt vielä rusetin koristeeksi.
Aluksi oli tarkotus, että maalaan vielä pisteillä kivat yksityiskohdat lasin alareunaan, mutta ei, ei tuo enää sitä tarvitse ;)

Perjantaina ollaan sitten taas Iisalmeen lähdössä ja tarkotus olisi, että mahdollisimman paljon kaikkea kampetta saadaan sinne roudattua. Melkein kaikki koristeet, asusteet, juhlapuvut yms. Eli laatikoita tulee parikappaletta + isot pukupussit. Ja äitille lupasin palauttaa sen yleiskoneen, että se pääsee tekemään pikkuleipiä. Sitten pitäs varmaan ottaa ompelukone mukaan, että päästään ompelemaan verhojen tankokujia. Ja tottakai autoon pitää vielä mahtua kissat ja me kaksi. Hmmmm... Minusta tuntuu, että meille tulee tiivistunnelma ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti