torstai 11. huhtikuuta 2013

Lahjoja

Tulipa tuossa vähän ostoksilla käytyä...
Olen jo pitkään miettinyt Jarkolle jotain sopivaa lahjaa, joka olisi samalla hää-/huomenlahja ja synttärilahja. Jarkollahan on aina kellon kädessä, niin jotenkin vain tuntui, että se olisi aika hieno, kallis mutta kuitenkin käytännöllinen lahja ja suoraan sydämestä.
Olen tässä jo useampaan otteeseen käynyt kelloja tiirailemassa ja pariin otteeseen ihastunut samaan Seikon kelloon Turun kultasepänliikkeessä. Toissapäivänä mietin sitä tiettyä kelloa katsellessani, että jos tässä vileä pari päivää mietin asiaa ja jos se sitten vielä tuntuu hyvälle, niin käyn kellon hakemassa. No, tänään sitten marssin kauppaan oikein voittajan elkein ja siinähän se ihanuus makasi kavereidensä joukossa. Nostin se käteeni ja katsoin hintaa, joka oli sama tuttu 199 €. Sitten silmäni harhautuikin muutaman kellon verran vasemmalle. Mitä siinä näinkään. Jotain aivan mahtavaa! Kokonaan musta ihanuus! Siinä sitä sitten olikin miettimistä. Ostaakko tämä alkuperäinen ihastukseni, jolla hintaa siis 199€ vai uusi kaunokainen hintaan 299€? Pakkohan sitä oli alkaa kinuamaan alennusta, jos vaikka pussi kestäisi sen kalliimmankin ihastuksen. Hinnanhan sain lopuksi tiputettua 255 €:n, eikä se enää niin pahalta tuntunut.
Kaiverrukset halusin kelloon myös, niin se on sillä tiellänsä nyt. Eipä kellolla vielä mitään kiirusta olisikaan.
Mutta nyt se on hankittu! Minulla on antaa rakkaalleni jotain kaunista ja käytännöllistä ja miehekästä! :D
Nyt vain mietin, että annanko sen häälahjana, siis juuri ennen jäitä, että voi pitää sitä jo juhlapäivänä, vai vasta seuraavanapäivänä huomenlahjan tapaan? Apua! xD


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti