lauantai 20. huhtikuuta 2013

Sovitteluja

Olipa eilinen ihana päivä!
Sattui pieni onnenpotkukin ;)
Olin suunnitellut, että lähden joku päivä käymään kaupungissa kyselemässä mekkoni perään, missä se mahtaa olla, kun puolivuotta sen tilaamisesta jo on. No, eilen sitten viimein päätin mennä katsastamaan tilannetta ja Morsiusateljee Katariinaan saapuessani minulta tottakai kysyttiin nimeä ja Itse Katariina totesi, että "tuollahan se sinun pukusi on. Juuri on helmapitsin laitto menossa." Sopivasti oli vielä ompelijalla tunti "vapaata", siis ei ollut ketään asiakasta siinä. Kysyi sitten haluanko sovittaa mekkoa, onko minulla aikaa. No tottakai haluan!
Optimistisesti olin kotoa lähtiessäni laittanut vielä juhlamekon kanssa käytettävät rintsikat päälleni, jos vaikka pääsisin sovittamaan. Niin optimistinen en sentään ollut, että olisin vannehameen ja kengät ottanut mukaan. ;)
Mekko puettiin päälleni ja vaikka siinä pitsit vielä repsottivatkin, niin oli se IHANA! :D En tosin muistanut, että siinä olisi niin pitkä laahus. Suoraansanottuna muistin, että siinä olisi mahdollisimman lyhyt laahus. No ei voi mitään ja ei se minua haittaa, kun siihen nyt laitetaan kuitenkin laahusnappi.
Siinä sovitellessa katsoimme samalla mitä korjausompeluita pukuun pitää tehdä minua varten. Ompelijakin siinä vähän nauroi tuurilleni kun sanoi, että jos olisin tullut päivää - paria myöhemmin ja puku olisi ollut valmis, olisin joutunut maksamaan mahdolliset muutostyöt itse. Mutta kun puku ei vielä ollut valmis ja näin ollen ompelija ei joudu purkamaan niin mahdottomasti korjauksia varten, muutostyöt kuuluvat mekon hintaan. xD Voiko parempaa tuuria ollakkaan!
Uskon, että ehkä joku pieni summa vielä tulee maksettavaksi, laahusnapista ja parista ylimääräisestä luusta, mutta se ei ole paljon mitään verrattuna siihen mitä olisin ehkä joutunut maksamaan. *nauraa* Ihanaa!
Nyt on sitten varattu seuraava sovitusaikakin. Se menee toukokuun alkuun, kun tässä on näitä arkipyhiä aika hyvin tulevilla viikoilla sekä pyysin S:n mukaan sovitukseen, että päästään yhdessä mekkoa ihailemaan ja on joku joka osaa pukea sen päälleni suurena päivänä. ;) Nyt on sitten sellainen sovitus aika, että molemmat sinne pääsee. Ihanaa päästä ystävän kanssa iloitsemaan tällaisesta. :) Kiitos S!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti