sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Vielä yksi tilaus...


Ui jui jui!
Piti tehdä vielä yksi tilaus nettiin.
Mieltä vähän alkoi painamaan, että olkapäät on paljaana koko juhlapäivän ajan. Eipä asiassa muuten mitään ja ylensä olen olkiani vain kohotellut jos joku on sanonut, että kirkossa pitää olla olkapäät peitossa. Mutta nyt vain tuli sellainan olo, että pitäisikö asialle sittenkin tehdä jotain. Ja olisi siinä olkapäiden peittämisessä sekin hyvä puoli, kun on vasta alkukesä ja säästä kun ei tiedä mitään, niin pitsinenkin ohut kangas lämmittäisi/suojaisi edes vähän.
No, menin sitten Etsyn sivulle ja laitoin hakusanaksi "lace ivory bolero" ja mitä ihanaa sieltä löytyikään!
Silmiini osui kolme aivan ihanaa boleroa. Yksi oli edullinen, n. 30€ + postit, toinen oli hinnaltaan n. 65€ + postit ja kolmas sitten n. 78 € + postit. Kauhea kädenvääntö alkoi sitten säästäväisyyden ja turhamaisuuden välillä. Kalleinhan oli tottakai niistä se kaikkein kaunein ;)
Arvaatteko miten kävi?
Kompromissiin ei päästy. Halvin tippui ensin, vaikka todella kaunis olisi ollutkin. Olisin sen ottanut, jos en olisi näitä kahta muuta nähnyt. Kohtuuhintainenkin joutu antamaan lopulta periksi. Ja turhamaisuus pääsi voitolle. Ajattelin, että kerran sitä vain vihille mennään, niin otetaan nyt sitten sellainen jota oikeasti halutaan! :D
https://img3.etsystatic.com/000/0/5704632/il_fullxfull.279448491.jpg
Etsy.com
 Sale - Ivory cap sleeve bridal lace bolero jacket - keyhole back - alencon lace - was 129.99
 Minusta tämä vain on jotain niin ihanaa!
Nyt se on sitten postiin menossa ja tulla tupsahtaa tänne, toivottavasti pian.
________________________________________________

Eilen tuli tehtyä myös pieni tilaus Etsyyn. Tosin J:lle sillä kertaa.
Pitkään ollaan kateltu J:lle turkooseja kalvosinnappeja mutta oikein mitään ei olla osattu päättää. Ja olihan yhdessä vaiheessa ajatuksena teettää lentokoneen potkuri -kalvosinnapit, mutta jotenkin se vain sitten jäi. Olikohan suurimpana syynä hinta; J ei kauhean mielellään sitä n. 150 € maksa tavarasta, jota käyttää vain todella harvoin. No, nyt on kuitekin Etsystä tilattu kivat kalvosimet ja niitäkin tässä sitten odotellaan saapuvaksi.  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti