perjantai 25. tammikuuta 2013

Alusasuhullutteluja

Voi että osaakin naurattaa! xD
Tai ehkä tämän pitäisi olla itkua. Tiedäppä häntä.
Käväsinpä tänään yhdessä alusasuliikkeessä Oulun keskustassa ja löysin ihanan setin sieltä. Toisaalta hinta ei ollut kovin ihana.
Mukava myyjä esitteli eri settejä; niin korsetillisia kuin pelkillä rintsikoilla olevia. Ihastuin sellaiseen, missä oli Kauniisti kuvioidut rintsikat, samaan sarjaan alkkarit ja korkealle nouseva sukkanauhavyö. Oi että osasikin olla kaunis!
Hinta tosin pomppasi vähän aiottua ylemmäs...
Rintsikat 99€! Kyllä, luit oikein.
Alkkarit 69€! Siis alkkareista!!! Mitättömästä kangaspalasta!!!
Sukkanauhavyö 89€! Ei ole enää todellistakaan!!!

Eli koko pompsista saisi pulittaa päälle 250€! Ei ikinä!!!
Jos ostaa jonkin morsiussetin (kaksi- tai kolmiosainen) saa -20% alennusta helmikuun loppuun asti. Mutta silti! Melkein kaksisataa euroa! Voi luoja!

Nyt oon sitten katellu mitä kaikkea kivaa löytäisinkään netistä. Paljon miellyttävämmät hinnat ainakin. Koskaan varmasti uskaltaisi niin arvokkaisiin pöksyihin pierasta! xD Jos uskaltaisin niin ensin ois varmaan pitäny syödä kultahippuja, että se kannattaisi xD
No joo. Onneksi tuolta netistä löytyy vaikka mitä. Nyt jo parista paikasta kattonu ihanuudet, kun vaan tilais ne. Mutta taidan siirtää sitä vielä kuukaudella tai kahdella. Jos tässä vielä muutaman kilon saa pois, niin sitten ois kiva tilatakin ne. ;)

1 kommentti:

  1. Kultahippujahan pystyy juomaan! Niitä on siinä yhdessä Blue Nun (vai mikä olikaa) skumpassa! :D

    VastaaPoista