keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Ärrin Murrin!

Ärrin Murrin!
Nyt kenkuttaa ja kunnolla!
Tilasin Sinellistä meille vieraskirjan (sitä pitää kyllä modata aika paljon vielä, mutta kuintenkin) ja vähän pientä askartelu tarvikettakin.
Tilauksen laitoin 5.1. ja samalla tuli sähköpostiin tilaus- ja maksuvahvistus ja tiedoissa luvattiin, että paketin käsittely kestää 1-2 päivää ja postitus 1-2 päivää ja vuoden alkupyhät saattavat tilausta viivyttää. No pienet viivytyksethän eivät minua haittaa. Mutta lopulta unohdin koko paketin.
Eilen sitten yhtäkkiä muistin, että enkös minä tilannut jotain Sinellistä. Ei muuta kuin tarkistamaan tilanne ja kyllä, minulla on tilaus sisällä, mutta paketista ei ole tietoa. Siispä s.postia kirjoittamaan asiakaspalveluun.
Onneksi jo tänään ovat vastanneet postiini ja siinä sitten sanotaan, että paketti on maannut postilla 9.1. lähtien. MITÄ!? Eikö kenellekään tullut mieleen, että minullekin voisi asiasta ilmoittaa? Täällä ei ollut asiasta mitään tietoa. Kenkuttaa! Ja postihan tunnetusti makuuttaa paketeita 14 vrk:ta ja sitten lähettäävät takaisin. Eli siis joko se on lähtenyt tänään takaisin tai lähtee huomenna! Toivottavasti vasta huomenna, kun kerta tänään muistin tarkistaa s.postin vasta seittemän jälkeen ja sillon huomasin tuon vastauksen. Äkkiä tarkistelin sitten postin aukioloajat ja klo 19 astihan se vaan oli ja oma kello näytti 19.23. Joten huomiseen jäi.
Nyt peukut pystyyn että saan pakettini :) Muuten on myrskynmerkki vapaana! >:(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti