perjantai 11. tammikuuta 2013

Asioiden hoito myöhästyy....

Sain yhden opettajan numeron musiikkiopistolta, mutta tämä opettaja ei suostu vastaamaan minulle! Voihan könkäle! Loppuviikosta unohdinkin koko soittelu, kun töissä sai olla vähän enemmän kuin tarpeeksi ja unetkin jäivät jotstain ihmeellisestä syystä vähäisiksi tällä viikolla. Ei sitä siinä hötäkässä kaikki ajatukset mielessä pysy. Mutta tosiaan parempi yritys ensviikolla :)

Sainpa tänään hankittua kuitenkin liput ens sunnuntain (20.pvä) häämessuille tänne Ouluun. Enhän minä aluksi ees ajatellu että sinne on joku sisäänpääsymaksu xD Onneksi Jarkko käväsi yhden ystävänsä luona ja nämä oli menny vasta kihloihin, niin tämä tytsy mainitsi sitten, että Katariinan (morsiusliike) kautta saa hankittua lippuja halvennuksella. Siispä suuntasin tänään töiden jälkeen sinne ja nyt on liput taskussa odottamassa.

Tässä kaiken häähumunkeskellä painaa ajatus, että haluan uudet rillit! Ois pitäny jo montavuotta sitten alkaa laittamaan uusia, mutta ei oo vaan saanu laitettua. Suurinpanasyynä saamattomuuteen on toki ollut rahanpuute. Mutta nyt haluais näyttää juhlantullen kauniilta siltäkin osin. Nyt vain sattui niin hassusti, että törmäsin yhdessä liikkeessä ihaniin ja todella villeihin laseihin. Ne siis todella on villit....suorastaan rajut, mutta sopivat ihmeen hyvin. Niille vaan ehkä kannattaisi hankkia vastapainoksi "neutraalit" lasit. Olisis sitten minkä välillä valita: Villi vai tavis xD
Ongelmana tässä on vain se, että ne namupalat on Guccit!!! O.o
Ja hintakin on sen mukainen.... !!!!
400 €!!!!!!!

 
Ei taida tällä morsmaikulla olla niihin nyt varaa... Sniffff.... Tai sitten jos ne hankkisi ja pitäisi näitä vanhoja "varalaseina" ja hankkisi vaikka vielä piilarit. Piilareita kun en ole taas pitkään aikaan pitänyt. Voisihan niitäkin alkaa aina välillä suosimaan :D
Katsotaan nyt mitä tässä keksii ;)

Silmälasien hankinta ei varsinaisesti kuulu hääsuunnitelmiin, mutta toisaalta onhan nekin asuste (ja näkyvä asuste onkin) ja niihin sitä vasta kannattaakin satsata. Mutta kestääkö minun budjetti tämän nyt...?
Mietintään... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti