perjantai 25. tammikuuta 2013

Alusasuhullutteluja

Voi että osaakin naurattaa! xD
Tai ehkä tämän pitäisi olla itkua. Tiedäppä häntä.
Käväsinpä tänään yhdessä alusasuliikkeessä Oulun keskustassa ja löysin ihanan setin sieltä. Toisaalta hinta ei ollut kovin ihana.
Mukava myyjä esitteli eri settejä; niin korsetillisia kuin pelkillä rintsikoilla olevia. Ihastuin sellaiseen, missä oli Kauniisti kuvioidut rintsikat, samaan sarjaan alkkarit ja korkealle nouseva sukkanauhavyö. Oi että osasikin olla kaunis!
Hinta tosin pomppasi vähän aiottua ylemmäs...
Rintsikat 99€! Kyllä, luit oikein.
Alkkarit 69€! Siis alkkareista!!! Mitättömästä kangaspalasta!!!
Sukkanauhavyö 89€! Ei ole enää todellistakaan!!!

Eli koko pompsista saisi pulittaa päälle 250€! Ei ikinä!!!
Jos ostaa jonkin morsiussetin (kaksi- tai kolmiosainen) saa -20% alennusta helmikuun loppuun asti. Mutta silti! Melkein kaksisataa euroa! Voi luoja!

Nyt oon sitten katellu mitä kaikkea kivaa löytäisinkään netistä. Paljon miellyttävämmät hinnat ainakin. Koskaan varmasti uskaltaisi niin arvokkaisiin pöksyihin pierasta! xD Jos uskaltaisin niin ensin ois varmaan pitäny syödä kultahippuja, että se kannattaisi xD
No joo. Onneksi tuolta netistä löytyy vaikka mitä. Nyt jo parista paikasta kattonu ihanuudet, kun vaan tilais ne. Mutta taidan siirtää sitä vielä kuukaudella tai kahdella. Jos tässä vielä muutaman kilon saa pois, niin sitten ois kiva tilatakin ne. ;)

keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Häämessut

Hips hei!
Nyt on häämessuillä käyty. :)
Täytyy sanoa, että enemmän olin odottanut. :/
Pukuliikkeitä, koruseppiä/-liikkeitä, valokuvaajia ja pitopalveluita oli hyvin edustettuna, mutta missä oli kaikki askartelupajat tai miksi niitä sanoisi: askarteluliikkeet, entä kukkakauppiaat?
Kukkakaupiaista oli vain yksi paikalla ja hänelläkin oli vain morsiuskimppuja näyttää. Mitä ihmettä! Ei sillä yhdellä pumaskalla koko salia koristella, vaikka se morsiuskimppu kaunis onkin. Olisi saanut olla vaikka kuvia eri kukkalaitteista ja koristuksista mitä ovat minnekin suunnitelleet ja toteuttaneet. Mutta kun ei! Ja se olisi itseä niin kauheasti kiinnostanut.
Kierreltiin siinä sitten muutamaan otteeseen se alue ja joitakin ideoita tuli mieleen ja samalla myös vähän suunniteltiin miten mitäkin laitetaan pyörimään. Kultaseppä Räsäsen kanssa Jarkko vaihtoin muutaman sanasen niistä kalvosinnapeista ja tuntuu että se nyt sieltä ne tilaa, kuten minäkin sormuksen. :)

Tunteroinen kierreltiin ja minä huomasin Katariinan kojussa (sieltä ostin siis mekkonikin) aivan ihanan turkoosin silkkihuivin. Huikkasin siinä sitten että tulen hakemaan sen liikkeestä mahdollisimman pian, kun juuri on sellainen mitä olen miettinyt ja Kata vastasi, että laittaa valmiiksi pakettiin minua varten. Ihanaa! Nyt on huivi (kävin ti hakemassa).
Kierroksen lopussa sitten mentiin yläparvelle kahville, katsottiin samalla häämuotinäytöstä ja mietittiin kaikkea mitä pitää laittaa järjestykseen, suunnitella ja toteuttaa. Ihan hyvä käynti loppujen lopuksi, vaikka vähän puutteellinen meidän osaltamme :/
Mutta ihan positiivinen maku jäi suuhun. :)

Ai niin. Saatiin -15% alennus yksityistanssikurssista, jossa opetellaan häävalssi. :D Ihan käytännöllistä, se kurssi varmaan otetaan ;)

Portfolio Item

Ässss... Aina meinaa kaikkea unohtua. :P
Maistettiin aivan ihanaa baileys-juustokakkua! Heti tuli sellainen että tätä minä haluan!
Seuraavan kerran kun pidetään mestareiden kanssa kokousta, mietin että jos se olisi vaikka meillä niin voisihan tässä olla vaikka mitä ruokaa, mutta koemaistattaisin tuota kyseistä kakkua vähän modattuna ;P
Ajattelin, että siitä voisi tulla vielä ihanampi jos siihen lisäisi ihanan raikkaan mansikkakerroksen päälle!
Löysin Kinuskikissan sivulta baileys-juustokakun ohjeen ja se kuvien ja muun mukaan näyttäisi melkein täsmälleen samalta kuin se mitä me messuilla maistoimme. Tuo on ainakin pakko testata :P

Ärrin Murrin!

Ärrin Murrin!
Nyt kenkuttaa ja kunnolla!
Tilasin Sinellistä meille vieraskirjan (sitä pitää kyllä modata aika paljon vielä, mutta kuintenkin) ja vähän pientä askartelu tarvikettakin.
Tilauksen laitoin 5.1. ja samalla tuli sähköpostiin tilaus- ja maksuvahvistus ja tiedoissa luvattiin, että paketin käsittely kestää 1-2 päivää ja postitus 1-2 päivää ja vuoden alkupyhät saattavat tilausta viivyttää. No pienet viivytyksethän eivät minua haittaa. Mutta lopulta unohdin koko paketin.
Eilen sitten yhtäkkiä muistin, että enkös minä tilannut jotain Sinellistä. Ei muuta kuin tarkistamaan tilanne ja kyllä, minulla on tilaus sisällä, mutta paketista ei ole tietoa. Siispä s.postia kirjoittamaan asiakaspalveluun.
Onneksi jo tänään ovat vastanneet postiini ja siinä sitten sanotaan, että paketti on maannut postilla 9.1. lähtien. MITÄ!? Eikö kenellekään tullut mieleen, että minullekin voisi asiasta ilmoittaa? Täällä ei ollut asiasta mitään tietoa. Kenkuttaa! Ja postihan tunnetusti makuuttaa paketeita 14 vrk:ta ja sitten lähettäävät takaisin. Eli siis joko se on lähtenyt tänään takaisin tai lähtee huomenna! Toivottavasti vasta huomenna, kun kerta tänään muistin tarkistaa s.postin vasta seittemän jälkeen ja sillon huomasin tuon vastauksen. Äkkiä tarkistelin sitten postin aukioloajat ja klo 19 astihan se vaan oli ja oma kello näytti 19.23. Joten huomiseen jäi.
Nyt peukut pystyyn että saan pakettini :) Muuten on myrskynmerkki vapaana! >:(

Ideointia ja askarteluja

Tässä kun on päivä vierähtänyt askarrellessa, niin on sitten kerennyt miettimään koristeluja ja kaiken maailman askartelujakin.
Nyt tuntuu olevan aikamoinen hitti nuo sauodatinpussiruusut. Ihan kivoja ja hauskoja ne ois, mutta oisko miellä niille tarvista? Ja jaksanko alkaa niitä vielä kaiken muun ohella värkkäämään? xD Pitäs saaha kaikki muukin hyvin alulle, niin ei ois sitten mitään hätää vaikka jotain ylimääräistäkin hommaisi. Ja toisaalta pidän enemmän oikeista kuksita, mutta nekin sitten taas maksavat mannaa....

Jarkon kanssa sovittiin, että kutsut aletaan tekemään valmiiksi nyt to-pe aikana. Niihin tulee vielä mukaan pieni info-lehtinen, niin sitä sitten voi hioa ja muokata mieleisekseen ajan kanssa. Mutta kun tiietään jo mitä siihen kutsuun itteesä tulee, niin ne kannattaa tehä jo pois alta. Ajattelin, että samallahan alan tekemään ainakin pohjat paikkalapuille ja leikkelemään kaiken muunkin koristuksen valmiiksi.

Ajattelin, että teen itse kakkuihin kukkakoristeet yms. ja nehän kannattaa jo ajoissa alkaa väsäämään. Nekin siis olisi työlistalla. Tulisi ainakin sellaiset kun itse haluaa. :D
Tässä joitain joita olen aiemmin tehnyt ja jotka on jo aikoja sitten myös syöty. Nyt vain väritykseksi tulisi oranssi, valkoinen ja turkoosi ^^



Osuin myös naikkareissa tällaiseen kuvaan:
http://www.lumikellot.fi/galleria/paperintaittelu/2000129N.jpg
Mietin että mitä jos näitä alkaisin askartelemaan valkoisina ja vaikka oransseina. Tuon teko ei ole mitään atomitiedettä, itse asiassa aika helppoa. Tein toissa joulunalla yhden tuollaisen isomman koulussa oleessa. Sisälle laitoin vaan valosarjan ja tuolla se on ikkunassa roikkunut siitä asti ^^ Todella kaunis minusta :)
Jos jotain haluaisin askarrella niin se olisi kyllä näitä. Mutta jostain pitäisi löytää vain valkoista origamipaperia. Melkein kaikissa paketeissa joita myydään, on kaikkia mahdollisia värejä mukana. Mutta koitetaan ja katsellaan :D

tiistai 22. tammikuuta 2013

Häämatkahaaveita

Oi että tässä on matkahaaveita!
Siis oonhan minä jo monta vuotta koittanu saaha Jarkkoa innostumaan matkalle lähöstä, niin jos sitä nyt pääsis jonnekin lähtemään. :)
Itellä ois päällimmäisenä haaveena Praha  - Tšekki ja se tuntuis kiinnostavan Jarkkoakin ;)
Oltiin jo niin vähällä varata matka sinne, mutta sitten ei varattukaan. Päätettiin miettiä, mutta jotenkin on vaan haikea fiilis ja tuntuu, että ei me kuitenkaan minnekään olle lähössä. Ihan turhia haaveita ja toiveita :(

Pessimisti on joko aina oikeassa tai iloisen yllättynyt! ;)

Boolimaljan metsästystä

Parista paikkaa mistä oon sitä lasista hanallista boolimaljaa kysellyt, ei ole loppujen lopuksi tullut mitään tietoa myynnistä. Toiselta henkilöltä, jolle laitoin s.postia ei tullut mitään tietoa menemisistä eikö tulemisista, siis ei kertonut mitään onko kyseinen tuote jo mennyt tai ei. Olisin ollut paljon tyytyväisempi tai miksi sitä pitäisi sanoa, jos olisi vaikka ilmoittanut, että tuote ei ole enää myytävänä, kuin että ei ilmoittanut mitään. No, blogistaan huomasin lopulta että tuote on myyty.
Toinen jolta kyselin ostoa ennen joulua Naikkareiden kautta ja joka vastasi sekä sanoi laittavansa lisä kuvaa ja tietoa postituksesta, hänestä ei ole kuulunut pitkiin aikoihin mitään. o.O Että semmoista myyntiä. Ois kiva jos ostajien kysymyksiin vastattais. Nimittäin olisin varmaan sen jokatapauksessa ottanut. Aika tympeetä >:|

Mutta nyt oon alkanu miettimään, että jos en sitä lasista saa, niin miten ois maitotonkka? :D
Mummolassa ois ainakin semmonen valtava xD Mitenhän sieltä vain sais sitä boolia? Tosin taitaa siellä mummolassa olla niitä pitkiä kauhojakin, joilla sitä maitookin niistä on ongittu. Mitäs se haittais vaikka tuollanen töröttäis lattialla tai sitten vaikka pienen korokkeen päällä, josta vielä juomaa saa otettua. Pöydälle jos tollasen ison töksäyttää, niin sielät ei saa ees kaksmetrinen hujoppi mitään. xD
Mutta tuossa vois olla toisaalta ideaa. Eipä tartteis enää sitäkään ettiä :D

 Ja toinen vaihtoehto tonkan suhteen on se, että jostain hommaa semmosen ja asentaa siihen hanan alas (kuten alakuvassa). Mummolan tonkkaan en saa varmastikkaan semmosta asentaa, mutta jos jostain sais toisen hankittua ja siihen laittais sen hanan. :D
Hanallinen Boolitonkka 40 L

sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Orkesteri

No niin.
Alkaa tämä jousiorkesterihankekin tuottamaan hedelmää pitkän ponnistelun jälkeen.
Koitin ottaa useampaan kertaan musiikkiopiston opettajaan yhteyttä (opettajan numeron sain siis musiikkiopistolta), mutta hän ei vastannut kertaakaan. No lopulta laitoin sitten tekstivistiä ja siihen myös s.postiosoitteeni. Hän vastasi sitten s.postiin.
Sanoi, että kyselee olisiko oppilaissa innokkaita soittajia ja katsoo muutenkin tilannetta. Nyt vain pitäisi saada kirjoitettua hänelle vastausviesti. Kuinka vaikeaa sekin voi olla. Puuh! xD
Mutta olenpa ainakin saanut jo vähän asiaa eteenpäin. Nyt vain loppuun asti :)

Syöpöttelyä

Maanantaina tuli sitten käytyä Oplympoksessa syömässä vähän kreikkalaista ruokaa ja samalla tutustutettua Mestarimme toisiinsa ja olihan se samalla pienimuotoinen synttäripäivällinenkin :)

Päätettiin siis viimein päivä ja aika päivälliselle ja niin sitä sitten ihanainen S. saapui Raahesta luoksemme Ouluun ja keskustassa sitten tavattiin Jarkon ja A:n kanssa neljästään. Hauska iltahan tuosta muodostui ja eiköhän sitä jotain ohjelmaa tällä porukalla saaha kehiteltyä ;)
Annettiin Mestareillemme pienimuotoinen selviytymispakkauskin. Kummatkin saivat vihkon, kynän, pätkis-patukoita, pienet viinapullot ja buranaa. Kahta viimeksimainittua ei kuitenkaan kannata nauttia samanaikaisesti ;) Mutta sellaisella paketilla pääseevät ainakin alkuun ja lisävälineitä saa toivo.

Masu tuli illanmittaan täyteen ja naurettuakin tuli ;) Kiitos hyvästä seurasta ja kyllä nyt tuntuu siltä, että oikeat ihmiset valittiin Mestareiksemme. Kiitos jo etukäteen S. ja A. <3

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Uusia blogeja

No nyt on sitten luotu uusi "blogi" häitä varten.
Päätettiin sitten, että luodaan pieni blogi häiden tietosivustoksi, sieltä on vieraiden helppo katsoa paikat, majoituskohteet, yms tiedot häistä. Osoite siis luovutetaan vain kutsussa ja sivustoa ei pitäisi muulla tapaa pystyä etsimään. Hakukoneet yms ei sitä löydä. :)
Tuonne on nyt helppo sitten kerätä kaikki mahdollinen ja mahdoton tieto häistä ja muusta sellaisesta. Onpa ainakin kaikkien luettavissa siellä. ^^
Toki kutsun mukana lähtee jokaiselle pieni infolehtinen, mutta kun kaikki tieto ei siihen varmastikaan mahdu, niin sivusto on hyvänä tukena siinä rinnalla.

perjantai 11. tammikuuta 2013

Asioiden hoito myöhästyy....

Sain yhden opettajan numeron musiikkiopistolta, mutta tämä opettaja ei suostu vastaamaan minulle! Voihan könkäle! Loppuviikosta unohdinkin koko soittelu, kun töissä sai olla vähän enemmän kuin tarpeeksi ja unetkin jäivät jotstain ihmeellisestä syystä vähäisiksi tällä viikolla. Ei sitä siinä hötäkässä kaikki ajatukset mielessä pysy. Mutta tosiaan parempi yritys ensviikolla :)

Sainpa tänään hankittua kuitenkin liput ens sunnuntain (20.pvä) häämessuille tänne Ouluun. Enhän minä aluksi ees ajatellu että sinne on joku sisäänpääsymaksu xD Onneksi Jarkko käväsi yhden ystävänsä luona ja nämä oli menny vasta kihloihin, niin tämä tytsy mainitsi sitten, että Katariinan (morsiusliike) kautta saa hankittua lippuja halvennuksella. Siispä suuntasin tänään töiden jälkeen sinne ja nyt on liput taskussa odottamassa.

Tässä kaiken häähumunkeskellä painaa ajatus, että haluan uudet rillit! Ois pitäny jo montavuotta sitten alkaa laittamaan uusia, mutta ei oo vaan saanu laitettua. Suurinpanasyynä saamattomuuteen on toki ollut rahanpuute. Mutta nyt haluais näyttää juhlantullen kauniilta siltäkin osin. Nyt vain sattui niin hassusti, että törmäsin yhdessä liikkeessä ihaniin ja todella villeihin laseihin. Ne siis todella on villit....suorastaan rajut, mutta sopivat ihmeen hyvin. Niille vaan ehkä kannattaisi hankkia vastapainoksi "neutraalit" lasit. Olisis sitten minkä välillä valita: Villi vai tavis xD
Ongelmana tässä on vain se, että ne namupalat on Guccit!!! O.o
Ja hintakin on sen mukainen.... !!!!
400 €!!!!!!!

 
Ei taida tällä morsmaikulla olla niihin nyt varaa... Sniffff.... Tai sitten jos ne hankkisi ja pitäisi näitä vanhoja "varalaseina" ja hankkisi vaikka vielä piilarit. Piilareita kun en ole taas pitkään aikaan pitänyt. Voisihan niitäkin alkaa aina välillä suosimaan :D
Katsotaan nyt mitä tässä keksii ;)

Silmälasien hankinta ei varsinaisesti kuulu hääsuunnitelmiin, mutta toisaalta onhan nekin asuste (ja näkyvä asuste onkin) ja niihin sitä vasta kannattaakin satsata. Mutta kestääkö minun budjetti tämän nyt...?
Mietintään... :)

sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Asioiden hoitoa

Hmm... Jospa sitä huomenna soittaisi sinne musiikkiopistoon ja kyselisi siitä jousi-triosta/kvartetista. Sellaisen nimittäisn haluan sinne kirkkoon! Pakko saada se! xD
Haluaisin niin mielelläni kuulla sen Pachelbelin Canonin jousiorkesterin soittamana sisääntullessamme. Jospa niillä ois pari hyvää soittajaa jotka siihen suostuisivat.

lauantai 5. tammikuuta 2013

Gulps!

Tuolipa tuossa justiinsa huomattua, että pirskeisiin on enää 5 kk 3 pvää!
Pitäsköhän minun tänään vaikka ottaa itteeni niskasta kiinni ja alkaa leikkelemään niitä kortteja. Niitä ei muuten saaha koskaan valmiiksi ja lähetettyä ajallaan. Varsinkin jos ajattelee, että kutsut laittaisi postiin n. 2,5 - 3 kk ennen juhlia. siihenkin on aikaa vain 2 - 2,5 kk. Että ei tässä ihan kauheasti ole aikaa kun alkaa ajattelemaan. Kun kaikkea muutakin pitää tehdä ja muistaa elääkkin siinä välissä. Apua! xD
Nytkö tänä ressi sitten iskikin päälle. No onneksi ei vielä tämän pahempana.


Mitäs meidän seremoniamestaritkin saada tutustettua toisiinsa. Jospa se onnistuisi tämän kuukauden loppupuolella. Yritys oli, että ois just ennen joulua käyty syömässä yhessä, mutta se peruuntui. Nyt siis paremmalla onnella :)
Minnekköhän nämä meidän ihanaiset haluaisi syömään? Mikähän ruoka olisi kaikista halutuinta? Hmmm... Siinäpä onkin miettiminen ja kysely :D Sitten vain pöytää varaamaan.

Bändi!

Meillä on BÄNDI! Meillä on BÄNDI!
Jessss! Mitä tähän voi muuta sanoa, kun että: MEILLÄ ON BÄNDI! (tosin hinta kuullaan vasta ens viikolla). xD
En tosin usko että kauhean korkeaa hintaa haluaavat, kun tuttujen bändi on kuitenkin.
Nyt on vaan kauhea kappaleitten kalastelu. Mitä ihmettä laitetaan niitten soittolistalle ja mikä on meidän hää"valssi", jos se nyt on valssi, vai tanssitaanko ollenkaan. Vaikeata. xD
Kyllä tuossa eilen kattelin tanssikoulujen hintoja, että jos kävis valssin alkeet opettelemassa, niin ehkä vois osata muutaman askeleenkin pyörähdellä lavalla.
Mutta ihaninta on kuitenkin, että meillä on bändi! ^^

Soittolistalle tulevia kipaleita:

Edu Kettunen - Lentäjän poika (pakollinen Jarkolle, omalle lentäjämiehelleni)
Finlanders - Oikeesti
Devin Townsend - Ih-Ah!
Devin Townsend - Lucky animals (mikäli mahdollista )
Nothing's gonna change my love for you
tai sama kappale suomeksi Vaikka maailma minne veisi (Katri Helena + Leidit)

Pitäs tässä kehitellä jotain vanhemmalle kansallekin käypäistä tanssimusiikkia. Koittaa kalastella kauniita iskelmäkappaleita. Kun tiedän, että meidän suvun miehet on ainakin kovia tanssipoikia ;)

Kirkkomusiikista olen ainakin varma siitä, että sisääntullessa meille soi Pachelbelin Canon, oli se sitten jousiorkesterin tai urkurin soittama. Sitten löysin sivuston jossa on paljon kauniita urkukappaleita, useita myös häissäkäytettyjä, sivu löytyy täältä Häämusiikkia. Itselle tuolta sivulta jäi mieleen tuo Hakanpää Marko - Trumpettisävelmä. Se olis niin onnellisen ja iloisen kuuloinen, että sitä voisi mielellään kuunnella kun poistuu kirkosta. :)

torstai 3. tammikuuta 2013

Laulattaa

 John Denver - Annie's Song

Oi että tämä on niin kaunis kappale!
Tätä voisi jopa harkita tanssivansa, jos tässä nyt tanssimaan ruetaan; kummallakin kun tuntuu olevan kaksi vasenta jalkaa xD

Toinen ihanainen kappale on Tomi Metsäkedon ja Johanna Kurkelan- Tahdon tanssia kanssasi 


Jarkon ehdotus häävalssiksi taas oli:
x´´D

Iloisia ostoksia!

Jee!
Nyt on iloinen olo. :) Tai oikeastaan helpottunut.
Joulun jälkeen lähdin Iisalmeen välipäiviksi ja Jarkkokin ilmestyi sinne, niin sieltä tehtiin sitten pieni sopailureissu Kuopion Ikeaan.
MJÖD Olutlasi IKEA
Ikea - Mjöd-olutlasi
Sieltä lähti sitten mukaan:
     - 40 kpl tuikkukippoja
   - 18 kpl  Mjöd-olutlaseja, joita tosin käytetään maljakoina ;)
   - 20 kpl valkoista lakanaa
   - ja tulipa sitten heitettyä kyytiin myös tuikkupakettikin ;)

Juhlapaikalta ei tosiaan löydy valkoisia verhoja ja itse juhlasalissa on kuusi ikkunaa ja ovi eteiseen ja terassille. Aluksi tuli kateltua Ikean sivulta ihan toisia lakanoita, mutta kun paikanpäälle pääsin niitä nypläämään, niin ne oli kaukana valkoisesta (kusen keltaiset). Ne tippu ostoslistalta heti. Koitettiin sitten kattoa pakkakankaista jos ois kivoja ja ennen kaikkea halpoja kankaita ja päästiin laskuissa 120 € asti, eli saatais niihin kaikkiin kuuteen ikkunaan jokaiseen kaksi verhoa. No omalla tavallaan ei niin kauhean paha hinta. Sitten ihan verho-osastolta löytyi kivat valkoiset puuvillaverhot ja ne ois jo valmiiksi ommellutkin. Hintaa niillekkin tulisi se 120 €. Päädyimme siis niihin ja lastattiin kuusi pakettia kärriin (2 verhoa/paketti). Onneksi kulettiin vielä kerran lakanaosaston läpi, kun silmään osu yksi ISO laatikko keskellä käytävää joka oli täynnä valkoisia lakanoita ja hintaakin peräti 1,99€/kpl!!!
Siinä vaiheessä oikeat verhot lensi takaisin hyllyyn ja lakanat hyppäsivät kärriin kiikutettavaksi kassalle. Niitä sitten otettiin se 20 kpl, niin on sitten laittaa kaikkiin ikkunoihin (eteisessä 1 ja buffettihuoneessa 1) ja kahteen ovenpieleenkin. :D Säästettiinkin sitten 80 € xD

Oikeasti miten voikaan olla niin helpottunut olo, kun on saanut jotain tällaista pois päiväjärjestyksestä. Eipähän tarvitse enää niitä miettiä ja etsiä...Voi keskittyä kaikkeen muuhun. xD

Tänään tuli ostettua sitten kaikki kortti-, paikkakortti-, ruokalista-, yms tarvikkeetkin. Nyt ei muuta kun pitäisi vaan alkaa askartelemaan xD