keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Iltalaukku

Mitä olisikaan juhla-asu ilman kaunista iltalaukkua.
Tuleva pikuni on (oli se sitten mikä tahansa) erittäin vähäkimalteinen; glitterit eivät vain koskaan ole olleet minun juttuni.  Joten johonkin sitä kimallusta pitäisi saada. Katariinassa käydessäni ja ihannepukuani sovittaessani Kata laittoi käteeni aivan mahtavan yököttävän iltalaukkuluomuksen. En olisi koskaan kuvitellut, että sellaista käyttäisin tai saati, että sellaisen välttämättä itselleni haluaisin. Mutta se sopi pukuuni, jossa oli vain pieni "timantti"koru vyötäröllä, kuin nyrkki silmään (ehkä pitäisi keksiä joku parempi vertauskuva tähän kohtaan). Ihastuin siihen niin ikihyviksi että... Uskaltauduin avaamaan viimein laukun sitä ensin pitkään hypisteltyäni ja olin pyörtyä kun huomasin hintalapun. Jos mielisin juuri sen laukun, se kasvattaisi budjettiamme n 200 €! Kyllä, luit oikein! 200 €! Juu, ei kiitos. Laitoin laukun kauniisti kiinni ja vaivihkaa siirsin sen takaisin hyllylle... Ei ihan minun juttu, siis ainakaan hinnan puolesta. Voisikohan sen vuokrata? xD
No nyt olen sitten kaiken muun etsinnän ohella katsellut netin ihmeellisestä maailmasta myös laukkuja ja olen jotakin oikein ihania löytänytkin.
Tällainen ihanuus osui sitten silmääni. Laukku jälkittelee liikkeessä olevaa laukkua johon ihastuin, siksi se pääsi suosikkilistalleni ja hintakin on 150 € alhaisempi kuin "alkuperäisen". ;)
Laukku, hopea (124)
 Kuvan laukku löytyy täältä.
Sitten tulin ajatelleeksi häiden teemaväriä: turkoosia/petrooli. Miksei laukku voisi myös olla sitten sitä väriä?
Laukku, petrooli (211)
Kuvan laukku löytyy täältä.
 Tuokin olisi niin namupala!

Minusta tuntuu että kaikessa alkaa olemaan aikamoinen päättäminen, mitä haluaa ja miten ja mitä niistä haluaa maksaa xD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti