tiistai 23. lokakuuta 2012

Shoppailee!

Palkkapäivä missä olet! Täällä kaivataan sinua jo! Sniff!
Kauhea halu päästä "törsäämään". x)
Siis ostamaan kaikkea tarpeellista ja suunniteltua.
Listalla on näin aluksi itselle:
  • Alushame (löydetty)
  • Korut: korvakorut, kaulakoru, rannekoru
  • Hiuskoriste
  • Pikkutuhma-asu (pitäähän sitä jotain pikkukivaakin ;) )
  • Kengät
Nyt on pari vaihtoehtoa mitkä korut hankin. Helmikoristeiset saavat olla. En halua mitään kauhean kimmeltävää ja häikäisevää. Vain jotain vaatimattoman henkeäsalpaavaa ;)
Kenkiäkin mietin, kun niitä on TODELLA vaikea löytää. Siis kun vaatimuksena on se, että ne ovat balleriinat. Korkoa EI saa olla! Haluaisin niin mielelläni jotkin ihan perus satiiniballeriinat, mutta en löydä mistään. Miten se voi olla niin vaikeaa? Yhdet ihanat löysin ja mietin, että ne sopisivat todella hyvin ihan niinkin, mutta niihin voisi myös (kuten olen suunnitellut) laittaa pari kaunista turkoosinväristä satiininauhaa.

Linkki sivulle mistä läydät kengän
Tuollainen olisi siis se yksi vaihtoehto. Eikä ole ihan HIRVEÄN kalliskaan. N. 50 €. Tosin kyllä se ylittää budjetin minkä niille varasin. Koetan löytää vielä alle 40 € arvosta, mutta katsotaan mitä löytyy.
-------------------------
EDIT:
Itseasiassa tässä kun katselin kyseistä sivua, miltä aiempikin kenkä on löydetty, löysin tällaisen:

Tuossa voisi valita jo valmiiksi kengän väriä TAI sitten ostaa tällaisenaan ja vaihtaa itse siihen oikean turkoosin nauhan. Ja hintaakin vain 30 USD, eli olisiko n. 25 €. Että ei paha, ei paha. Pitäisikö sittenkin ottaa nuo. Sitä paitsi, ei ne kengät edes juurikaan näy hameen alta. Kunhan olisivat mukavat jalassa ja silloin tällöin kun vilahtaavan helmanliepeillä näyttäisivät kohtalaisen siisteiltä :D Ja siis nuo kengät on kuitenkin huomattavasti siistimmät kuin "kohtalaisen siistit", varsinkin jos niihin vaihtaa vielä sen oikeansävyisen nauhan.
Tämähän kuulostaa jo suunnitelmalta. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti