sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Puku puku puku

Minusta tuntuu, että tällä hetkellä en muuta ajattelekaan ja muusta puhukaan kuin puvusta ja puvusta. xD
Olisi niin helppo ostaa se ihanuus puku netistä halvalla, mutta kun jos se ei olekaan hyvä, niin palauttaminen maksaa aika hitsin paljon. Se siinä vain pelottaa, muuten olisin jo varmaan se ihanuuden ostanut (katso sivu "Mekko").

No nyt on tiistaille varattu kaksi sovitus aikaa: Katariinaan aamusta klo 10 ja Glamouriin klo 12. Tuli tuossa puhelimessa huomattua, kun aikoja varasin, mikä ero on asiakaspalvelulla ja Asiakaspalvelulla.
Soitin ensin Glamouriin, josko olisin saanut sieltä aikaisemman ajan kun Katariinassa olen jo kerran käynyt. Siellä vastaa joku nainen ja taustalla kuuluu kauhea puheen pälätys. Esitän asiani ja nainen vaikuttaa kiireiseltä ja tympääntyneeltä, ihan kuin heille olisi aivan sama haluanko sovittaa heidän pukujaan vai en. No saamme sovittua ajan ja hyvä ettei nainen lyö luuria korvaani. No laitan saamani kohtelun kiireen piikkiin, mutta olisin kyllä mahdollisena asiakkaana halunnut saada paremman vaikutelman, nyt en suoraan sanottuna hypi ilosta kun olen sinne menossa.
Kun seuraavaksi soitin Katariinaan kuulosti kuin nainen olisi juossut puhelimeen tai ainakin tullut kiireellä ja että salonissa olisi muitakin asiakkaita. Esitän asiani ja nainen kyselee oikein iloisesti milloin meillä mahtaakaan olla hääpäivä. Ilmoitan että 8.6.-13 ja nainen huudahtaa oikein iloisesti ja kannustavasti, että: " No nythän meinaa jo hoppu tulla, pitää siis etsiä se oikea puku". Iloisuus tarttuu minuunkin. Hän kyselee sopivaa sovituspäivää ja ilmoitan olevani tiistain vapaana (lukuun ottamatta klo 12 - 13.30) ja hän ehdottaa, että tulisin heti aamusta, jos minulle sopii, niin saadaan vaikka aamukahvitkin hörpättyä ennen sovitusta. Tuota en ihan odottanut, mutta hän suorastaan vetäisi minut luurinkautta sohvalle ja oli jo tarjoamassa kahvia. Heti tuli olo, että tänne minut halutaan ja tänne olen tevetullut, täällä minulle halutaan vain parasta.
Mielessä vain pyöri, että jos saan toisessa liikkeessä samanlaista kohtelua kuin puhelimessa ja vaikka "sen oikean" sieltä löytäisin, niin melkein haluaisin kiusallakin mennä Katariinaan ostamaan pukuni ihan asiakaspalvelun yms takia. Kuinka iloinen mieli voikaan ihmiselle jäädä puhelusta jossa sovitaan mekkosovituksesta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti