sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Ostoksia

Laitoinpa tämän ihanuus laukunkin tilaukseen. Huomasin ettei niitä ollut niillä verkkokaupassa enempää (ainakaan tällä hetkellä) kuin yksi, niin päätin ottaa varman päälle ja tilata sen samantien. Kyseessä siis tämä petroolinen ihanuus <3
Laukku, petrooli (211)
Kuvan laukku löytyy täältä
 Nyt on sitten herran plastron ja minun laukku samaa sävyä. Siis teemavärihän nyt siis on se tirkoosi/petrooli, niin tottakai nuokin sopivat yhteen, mutta siis kuitenkin... Plastron -kuva ei ole täsmälleen millainen Jarkolla tulee olemaan, vaan otin kuvan verkosta kun oli niin samanlainen. Herralle tulee kuvasta poiketen musta liivi.

Kauhistelen kaikkea sitä mitä pitää vielä hankkia. Tekisi mieli tilata jo nyt vaikka mitä (tarpeellista tietenkin) netistä, mutta kun ei tällä tytöllä rahnat riitä. Alkaa pikkuhiljaa pussinpohja häämöttää tämän palkan osalta.

Nyt esim olen katsellut nuita organza-liinoja, joita meinataan (tai ainakin minä meinaan) pöytiin laittaa kaitaliinoiksi väriä tuomaan. eBaystä sais kohtuu edullisesti mutta postikulut tottakai vähän nostaisi hintaa. Sitten olen miettinyt mitä kaikkea muuta sitä pitäisi hankkia. Tuikkukippoja? Oiskohan jollakulla sellaisia n. 40 kpl jäänyt omista häistään ja niitä ei enää tarvitsisi. Meillä nimittäin olisi tarvetta. :D Ei tarvitsisi kaikkea uutena ostaa. Kelpaisi oikein hyvin käytetytkin. Ja mitäs muuta pitäs ostaa? Mietin ihan yksinkertaisesti mitä ne viskelee meidän päälle kirkostatultaessa? Kaiketi sitä pitää jotain kuplituksia kehitellä kun riisi ei ole kauheassa suosiossa. Sitten kaikkea mahdollista koristusta ja monistusta ja mitä tekemistä sitä sinne sitten järkkää ja mitä niihin pitää ostaa. Mitä kylttelä pitää tehä, mimmoset kutsut (suunnitelma jo aika selvä), mimmoset nimikyltit, ohjelmat, pöytäjärjestykset (+listat niistä), yms. Eli siis suunnittelua.
Ja tarkoitus olisi että kakkuja leipoilen itse. Pitopalvelun hintaan kuuluu hääkakku, mutta suoraansanottuna Haluan ITSE tehdä meille hääkakun! Ei ne pääse läheskään sellaisiin makusvääreihin siellä pitopalvelussa. Olkoon se niiden kakku se niin kutsuttu varakakku xD Ilkeää xP

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti