tiistai 23. lokakuuta 2012

Askarteluja

Jotakuinkin alkaa olemaan askartelujen "tyylit" selvillä. Nyt vain pitäisi alkaa pikkuhiljaa niitä väsäämään, niin ei tule kiire. Ainakin ne kunnolliset alkuvedokset pitäisi saada mahdollisimman pian valmiiksi.

Myös pian (minun puolestani vaikka heti) pitäisi alkaa tilailemaan kaikki koristelut pöytiin. Niitä ei sitten tarvitsisi myöhemmin miettiä sen enempää ja kun pikkuhiljaa ostaa, niin rahakin riittää paremmin.

15 cm Koristekuitu / turkoosi 20 m
Pöytiin mietin tällaista raitaa keskelle. Leveys "nauhassa" on kylläkin vain 15cm, mutta toisaalta tarvitseeko sen olla enempää? On siinä muuten sitten astiat yms, niin niillekin jää sitten tilaa.
Toisena vaihtoehtona on tällainen:

Koristekuitu kaitaliina 10 m / turkoosi
Leveyttä on tässä 38cm, että olisi paljon leveämpi ja sikäli kivempi, mutta pidän ensimmäisestä vaihtoehdosta silti enemmän. Vaikeaa ;)
Nuo kun löysin, niin jotenkin ensimmäinen organza-idea taitaa jäädä. Ei sitä organzaa tarvitse jos vetäsee liinanpäälle tällaisen. Olisi vain niin kaunis tällainen eläväpintainen. Siihen sitten voisi ostaa lisäksi noita helmihauhoja, samoja mitä on ylemmässä kuvassa. Minä niin tykkään :)
Tuotteet löytyvät osoitteesta www.decorahouse.com/haakauppa/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti